Unuhi ʻole ʻia

Pehea wau e hoʻokomo ai i ka pāpale wai?

ʻO 1, ʻo nā mea pāpale lauoho maloʻo ke koho maikaʻi loa o Vica fiber a me microfiber i kēia mau mea ʻelua, he ikaika lākou i ka wai wai, lōʻihi ke ola a ʻaʻole maʻalahi e hānai i ka bacteria, akā e piʻi iki ke kumukūʻai.

2, ʻo ka manawa mua e hoʻohana ai i ka wai wela no 20 mau minuke, a laila e hoʻomoʻi i ka wai a wīwī iā ia i waho, i mea e nui ai ka hoʻomoʻa wai.

3. ʻO ka mua, e kau i kou maka i lalo a waiho i kou lauoho e kau maʻamau.E kau i ka pāpale lauoho maloʻo, e uhi i kou lauoho a pau a hoʻopaʻa i ka hope o ka pāpale ma ka ʻaoʻao a i ʻole ka ʻaoʻao.

4. E hoʻohuli i ka wēlau o ka pāpale i paʻa i luna a huki i ke kua o ke poʻo.E hoʻoponopono i ka paʻa a me ka ʻoluʻolu o ka lae me kou lima.

5. E hoʻopaʻa i ka huelo o ka pāpale ma ke pihi ma ke kua o ke poʻo, ua pau.

Hoʻohana i nā pāpale lauoho maloʻo

Ma hope o ka holoi ʻana i kou lauoho, e uhi i kou lauoho i kahi pāpale lauoho maloʻo.Ma hope o kekahi mau minuke, e omo ʻia ka wai o kou lauoho pulu i loko o ka pāpale ʻauʻau lauoho maloʻo.A i ʻole e holoi mālie i kou lauoho me ka pāpale lauoho maloʻo.Hiki iā ʻoe ke hiamoe me ka pāpale lauoho maloʻo ma hope o ka holoi ʻana i kou lauoho, ʻaʻohe poʻo a i ʻole ke anu.Mai hoʻohana i ka hairdryer, e hoʻemi i ka pōʻino o ka lauoho lauoho.E lawe mai i nā mea kūʻai aku i kahi ʻano, mālama kaiapuni, mālama i ka manawa, mālama i ka uila a mai hōʻeha i ka lauoho maloʻo i ke ala hou.

1. E alo i lalo me kou lauoho e kau ana i lalo, e huki i ka ʻaoʻao ākea o ka pāpale ʻauʻau ma luna o kou poʻo;

2. E hoʻokomo i kou lauoho i loko o kahi pāpale maloʻo lauoho a wili iā ia;

3. Huki i ke kaula ma kekahi ʻaoʻao o ka pāpale ʻauʻau a hoʻopaʻa i luna a hoʻi i ke pihi.

Ke ano

1, super absorbent: ʻO ka hoʻohana ʻana i ka ʻenehana kiʻekiʻe, ka hoʻohana ʻana o 100% DTY composite microfiber, ʻo ka nui o ka iwakālua wale nō o ka fiber maʻamau, e like me ka ʻelua haneli o ka lauoho, ʻoi aku ka nui o ka hoʻoheheʻe ʻana o ka wai ma mua o ʻehiku mau manawa. ke kāwele maʻamau, ka lauoho maloʻo a pulu wikiwiki.

2, palupalu antibacterial: fluffy antibacterial, wai absorption, maʻalahi e maloʻo, ʻaʻohe mold, antibacterial a me ke olakino.

3, maʻalahi e holoi a paʻa: ʻoi aku ka lōʻihi ma mua o ʻekolu mau manawa i ke kāwele maʻamau, maʻalahi e hoʻomaʻemaʻe.

4, hoʻohana nui ʻia: kāne, wahine, ʻelemakule, ʻōpio, lauoho lōʻihi, hiki ke hoʻohana ʻia ka lauoho pōkole.

5. E pale i ka maikaʻi o ka lauoho: pale i ka pōʻino o ka lauoho lauoho ma ka maikaʻi o ka lauoho.

ʻAno holoi

Hiki ke holoi ʻia me ke kopa a i ʻole ka pauka holoi lole, a ʻoi aku ka maikaʻi o ka hopena holoi mīkini.Mai hoʻohana i ka mea palupalu lole.Mai hui pū me nā lole ʻē aʻe.


Ka manawa hoʻouna: Jun-05-2023

E kau inoa i kā mākou Nupepa

No nā nīnau e pili ana i kā mākou huahana a i ʻole pricelist, e ʻoluʻolu e waiho i kāu leka uila iā mākou a e hoʻopili mākou i loko o 24 mau hola.

Hahai mai ia makou

ma kā mākou pāʻoihana
  • sns01
  • sns03
  • sns02
  • youtube